Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Doelgroep

Ik richt me op wetenschappers. Mensen in verschillende fasen van hun leven. Dit kunnen hoogleraren zijn, assistent-professors, UHD's,wetenschappers in een tenure track,maar ook postdocs of iemand die net gepromoveerd is. Mensen die werkzaam zijn bij een universiteit, medisch centrum of onderzoeksinstelling. Maar ook wetenschappers die bij de overheid of in het bedrijfsleven werken kunnen bij mij terecht.


Ik geloof dat er veel kansen liggen voor wetenschappers: Kansen om hun talent binnen en buiten hun organisatie volledig te benutten. Er is enorm veel talent dat ook in onverwachte omgevingen verrassend kan worden ingezet.


Ervaring

In mijn praktijk coach ik al een aantal jaren wetenschappers in verschillende fasen van hun carrières. Een coachtraject voor een hoogleraar, UHD wordt anders ingericht dan een coachtraject van een jonge wetenschapper die aan het begin van haar/zijn carrière staat. Maar ze hebben beiden gemeen dat hun talent, wie zij zijn en wat ze willen centraal staat.


Mijn eerste ervaring lag bij talentbeleid gericht op promovendi en en postdocs: jonge onderzoekers. Deze ervaring heb ik opgedaan als programmaleider Jong Talent bij de branchevereniging van de universiteiten. Ik heb toen gezien dat jonge wetenschappers zich vaak niet bewust zijn van hun mogelijkheden. Het is lastig om te weten wat je talent waard is, binnen, maar ook buiten je organisatie.