Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Informatie voor particulieren

Als je vast zit in werk, in je carrière dan is het soms lastig om verder te kijken. Ook als je in je carrière een andere kant op wilt, maar je weet niet hoe. Je hebt het idee dat je wordt tegen gehouden, door jezelf of door anderen. Je voelt je onrustig en je hebt het idee dat de wereld open ligt voor iedereen. Maar ook voor jou? Daar twijfel je aan. Of heb je net dat steuntje in je rug nodig om die volgende stap te nemen? Want je kunt heel veel, maar hoe breng je dat over aan anderen?


Deze vragen komen je misschien bekend voor. In allerlei stadia van je carrière zijn momenten dat je keuzes moet of wilt maken, en dat is lastig. Door te weten wat je wilt, wat je kunt en wie je bent, kun je richting geven aan je loopbaan. Je maakt je eigen keuzes met jouw mogelijkheden. Je krijgt meer invloed op processen om je heen. Je voelt zekerder en straalt dat ook uit. Je straalt het uit naar leidinggevenden, collega's, mensen in je netwerk en natuurlijk privé. Kortom, je zet jouw eigen unieke talent in.


Een coachingstraject bij Just You Coaching wordt op jouw maat gesneden. Samen kijken we waar jij bij geholpen wilt worden en stellen we een plan op. Als je interesse hebt in een intakegesprek nodig ik je graag uit om contact op te nemen.