Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Informatie voor werkgevers

Het benutten van talent, van kennis en van ervaring is belangrijk voor mensen zelf en voor de samenleving: voor kennisinstellingen, profit-en non-profit organisaties. Wetenschappers spelen hier een belangrijke rol in: zij zijn de ambassadeurs van de kennissamenleving. Als werkgever is het mede daarom belangrijk dat talent wordt gebruikt en herkend, en dat medewerkers goed terecht komen. Dit kan zowel binnen als buiten de eigen organisatie zijn. Loopbaancoaching helpt hierbij door mensen bewust te maken van hun talenten en vaardigheden.

Coachingstrajecten voor medewerkers: benut kennis en talent!

De weg naar een hoogleraarschap, of juist de weg daarna kan op momenten lastig zijn. Ook de mogelijkheden van postdocs, van docenten, van onderzoekers in een tenure track zijn niet altijd helder. Bijvoorbeeld als het onderzoek niet loopt, of uitloopt, of samenwerking met collega’s of leidinggevenden niet gaat. Ook kan de motivatie van een werknemer weg zijn, of zijn er andere redenen waarom een carrière stagneert.

Loopbaancoaching kan bij dergelijke vraagstukken helpen om weer richting te geven. Samen met de werknemer wordt gezocht naar een uitweg in een mogelijke impasse, zodat er weer energie komt om verder te gaan. Gekeken wordt naar de kern van het talent. Hoe zet je dat talent het beste in, en waar komt iemand volledig tot zijn recht.

Bent u op zoek bent naar een coachingstraject voor één of meerdere van uw medewerkers dan nodig ik u graag uit om contact op te nemen. Dit kunt u doen door het contactformulier op de volgende pagina in te vullen, of een email te sturen naar [email protected] (hierbij het adres kopiëren en de mail vanuit uw mailbox versturen). Ook kunt u telefonisch contact opnemen.