Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Introductie 

Ik ben Iris Huisman,

van oorsprong bestuurskundige, afgestudeerd in Leiden en Rotterdam. Tijdens mijn studie heb ik in Amerika gestudeerd. En na mijn studie heb ik een postdoctoraal Internationale Betrekkingen gevolgd aan Instituut Clingendael in Den Haag.


Daarna ben ik gaan werken als medewerker van een kamerlid bij de Tweede Kamer, en vervolgens als organisatieadviseur binnen de publieke sector voor LogicaCMG. Na 7 leuke en leerzame jaren, ben ik in gaan werken bij de branchevereniging van de Nederlandse universiteiten (VSNU).


Ik startte als adviseur kennisvalorisatie, gericht op het bevorderen van de samenwerking van universiteiten en het bedrijfsleven. Daarna werd ik programmaleider Jong Talent: talentbeleid gericht op promovendi en postdocs (jonge onderzoekers). In deze functie heb ik veel jonge onderzoekers gesproken over hun mogelijkheden binnen en buiten de universiteit.


Ondertussen…

was mijn liefde voor het coachingsvak steeds verder gegroeid. Dit resulteerde in veel lezen, praten, en het volgen en afronden van een coachingsopleiding. Kortom, coachen werd een onderdeel van mijn leven. Daarom ben ik in 2011 gestart met mijn eigen coachingspraktijk: Just You Coaching. In mijn praktijk pas ik mijn passie voor loopbaancoaching toe op het coachen van mensen met een wetenschappelijke achtergrond.


Daarnaast ben ik de loopbaancoach van Academic Transfer, de site voor werken in de wetenschap. Hier beantwoord ik loopbaangerelateerde vragen.