Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Opbouw coachingstraject

Intakegesprek

Als je een coachingstraject met mij wilt ingaan, dan starten we met een intakegesprek. In dit gesprek leren we elkaar beter kennen, en staat jouw loopbaanvraag centraal: Wat maakt dat je hier bent, en waarom wil je gecoached worden. We gaan kort in op jouw verwachtingen van het traject en van mij als coach. Na dit gesprek maak ik een voorstel voor je. Jij bepaalt naar aanleiding van dit voorstel of je het coachtraject wilt aangaan. Als je dit niet wilt, is dat ook goed. Een coachtraject is heel persoonlijk dus de keuze ligt bij jou.

Coachingstraject

Besluit je het traject in te gaan, dan doe ik je een voorstel voor een aantal sessies. Ik ga uit van ongeveer 5 sessies van anderhalf uur. Maar ben je met 3 of 4 gesprekken geholpen, dan is dat ook prima. De gesprekken vinden ongeveer één keer in de drie weken plaats. Na ieder gesprek geef ik je opdrachten mee. Ik vraag je in ieder geval een zelfreflectieverslag te schrijven. Idee hierachter is dat vaak in een gesprek onderwerpen naar boven komen waar je de tijd voor nodig hebt om iets mee te doen, of over na te denken.


Het kan zijn dat je loopbaanvraag, je coachvraag gedurende het traject veranderd, groter of juist kleiner wordt. Samen passen we het traject aan, mocht dat nodig zijn.